• Kaliteli hammadde ile hijyenik koşullarda, güçlü ekipman donanımıyla üretilmiş, yasal şartlara ve gıda güvenliğine uygun geleneksel ve dünya lezzetlerini, müşterilerimizin damak zevkine uygun; helal, orjinal et ve et ürünleri üretmek ve aynı zamanda sağlıklarının korumasını desteklemek.
• Risk tabanlı proses yaklaşım modeli ve ölçülebilirlik ilkesi ile çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek.
• Veri analizleri ve şartlarda meydana gelen değişiklikler sonucunda; ürünlerimizi, proseslerimizi, çalışanlarımızı ve çalışma ortamımızı sürekli iyileştirmek ve iyileştirmeyi Gıda güvenliği ve Kalite kültürünün iyileştirilmesi olarak benimsemek,
• Kalite ve Gıda güvenliği kültür bilincine sahip her seviyedeki çalışanımızı eğiterek mesleki yetkinliklerine, kişisel gelişimlerine ve gıda güvenliği bilincinin arttırılmasına katkıda bulunmak,
• Tüketici memnuniyetini arttırmak amacıyla; öneri, şikâyet ve geri bildirim için şeffaf, erişilebilir ve çözüm odaklı bir süreç oluşturmak,
• Çevreye duyarlı lider firma olarak çevre kirletilmesini önlemeye yönelik çalışmalar yürütmek ve doğal kaynakların kullanımını en aza indirmek.
• İlgili tarafların çıkarlarına, hukuk kurallarına, uluslararası davranış normlarına ve insan haklarına saygılı bir yönetim göstermek.
• Kazaları ve yaralanmaları en aza indirecek yapılanmayı sağlamak
• Kalite, Gıda güvenliği, Sosyal sorumluluk, Çevre, İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistem kurallarına uymak ve sistemlerimizi sürekli iyileştirmek
• Kullanılan hammaddelerin ve üretim metotlarının ve ürünlerimizin OIC SMIIC 1 standartına ve İslami usullere uygun, güvenilir olmasını sağlamak
• Tarım Kredi Et bünyesinde sürdürülebilirlik kavramını görünür kılarak farkındalık seviyesini arttırmak, yeni fikirler geliştirmek ve personel katılımlı çözümler üretmek.
• Türk milletinin tarih boyunca başarı ile yaşatmış olduğu “Ahilik” ve “İmece” gibi yardımlaşma ve dayanışma esaslı sosyo-ekonomik örgütlenmeler; çağdaş anlamda kooperatifçiliğin gelişmesine zemin oluşturmuş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tarım Kredi Et olarak daha ileri noktalara taşımak.
TAAHÜDÜMÜZDÜR.

